✿klik untuk kaya✿

Thursday, December 2, 2010

✿sweet november✿

my hosmate^^



 swEEt NOveMber 
12nov1988
waaa...umor dah mkin bertambah...
sume makin bertmbah...tanggungjwab pun mkin up.
AIMS:
1.jadilah yg terbaek dikalangan yg terbaek dr segi agama.
2.nk jadi sunshine untuk papa n umi.
3.jadi kakak yg baek untuk my adik2 yg nakal.haha
4.jadi sahabat sejati untuk kwn2 yg rock n roll^^
5.jadi kekasih halal yg terbaek punye.hehe
6.jadi student yg lagi komited^^
7.doktor yg berjaya~insyaALLAH

snowy yg cun+jambu^^



ahhaa..ni dia...snowy yg macho lagi jambu+cun+gagah+sume kite kasi snowy.tp bukan si LEMBIK k
die la yg jd guard umah HOT N COOL.
TQ snowy for da wish.
ulalala....snowy la BF terhebat(ganti kakak kaka)^^

card2 penghias almari^^

 TQ for da card...
sume dari kwn2...yg spesel pun ada...my sygness..B;p
of course from my papa,umi n siblings..
kad2 ni dah termasuk yg tahun lepas lagi..
combined2 dapat la jadi penghias almari pink baba ni.hehe^^
 thaNX ya!hug kiSS 2 all(^_^) 

hye my hunny bunny amour^^




tQ for da mr teddy

♥ U

dear ♥,TQ k for da mr teddy..

 nice kn tulisan awk.heheh...xsabar nk tggu surat dr awk^^

hand made cake^^

 



 

TINGTONG!hepi bufday adhwa anis zulkarnain&izzati fatini&nur aina mardhiah~^^
oppss..xlupe untuk nurhazwani danil&adam&naadira(yajay)&zumi~
ada lagi hadiah kt mesia..especially frem ema~sowi taw dear..hr tu dah full brg2 nk bwk mesir..
nnt i dah kt mesia...i letak bebola crystal wit 2 sweet teddy tu dalam almari kaca k^^

♥ november


.



2 comments:

ema aling said...

pasni kene ade entry special adiah dr i taw..
ehem2, x sbr nak tgk bebola 2 dok lam almari kace...^__^

akhyaranis said...

okie awk....muah2...xsempat lg nk upload pic kite^^miss u