✿klik untuk kaya✿

Wednesday, January 5, 2011



assalamualaikum...
dear blog.
rindu uh!

saje je nk share kt blog.sekarang ni memang tengah pemes kat FB sume org tgh maen game ni.
hepi je.dapat honest tentang org.bukan org yg kite kenal je.yg xkenal pun bley.hehe

ni la gaya i post kt wall i then terus dapat msg dari kawan2.
sonok taw!enjoy jap.hehe
sbb apa yang i komen pasal die.betol2 dari lubuk hati i.xde tipu2 ok.^^

jom maen jugak^^Msg me (in facebook) any number between 1 and 9999 and I'll make my status your number and what I think about you. Fun thing is, only you and me know what your number is. Post this as your status !~ni je game tu.haha

then i pun gedik2 jugak mintak org komen pasal i.
haa..kembang abes idung i.
tp kite xley riak kn.tp bagi i.pujian tu penting untuk bina our self confident.
ok?hehe
xpenah pun riak ada dalam hati.sbb i taw kekurangan i.n dah ckup syukur dgn apa yg dikurniakan^^
alhamdulillah.



0339~orangnye cantik manis,jangok,pndai bergaya,baik hati,penyayang,sporting..memang sgt sesuaila dgn gelaran dia kat sini..ingat lg 1st time tgk n dgr name,rase mcm da jatuh hati terus..nasib baik pempuan..huhu..sgt seronok bila tau ade member same skola rendah kat sini,susah oh na carik..ape pun,sgt hepy knal u sbb terasa mcm ade sis kat sini,sis vogue lak tuh..hee..luv u !
hanan syg! 

0339-ha, dgr cte nka kawin jgk kan? haha skrg ni awak main cun giler. kte jeles, sbb kite je sorg x cun2, org lain semua dah pandai ber'make up'. lembut gila suara. a good supporter, nampak cam gaya optimistic, keep it up k! nasib baik awak slalu tego kite yg senyap2 ala2 sombong ni. hehe thanks awak yg cun, sbb sentiasa senyum dan tego kite hehe kalau nak kawen jgn lupa notis awal jgk tau? janji? hehe
ara syg!

‎339- You are adorable and sweet. Yet you are so friendly until I feel like I've been knowing you for years even we never see each other. He's so lucky to have you by his side. Stay smile always because your smile will never hurt. Thanks for supporting me the whole time :) You also have a talent and your own style, for sure you can be more than me! =P
izma syg!
339~ dye cweet, cantik, baek, suke bg nasihat kat sy... umur lbh ckit dr sy, x byk beza pom.. kire akak sy lar.. (ye ker) haha.... dye byk pengalaman hidup, sy belajar dr dye.. haha....Apabila berkehendak sesuatu, akan diusahakan sehingga berjaya, tak suka marah kecuali digugat,mudah ambil berat terhadap orang lain.. sy rindu dyer...;)
ain ucuk!
 444-u r the best fren i had ever met..understand me more than others do, support me in what ever i do, always asking my opinion before take any decision, VERY sensitive, u r the only fren that i can share everything even the most secret things, appreciate to be ur besfren..love u always!♥
ema syg!
439.nk ty,nape 439 ea?ad pape ke?heheh.die mmg cantek sgt,suke tgk die snyum,manis gitu.ptut lorh rmai pmnt,sy ntara pmnat dy.huhu.kalo sy ni laki tntu sy nk ngorat dy.heheh.die baek,teman yg stia,suke tgk care dy b'kwn.hopefully smg die sntiase b'bhgie ngn org yg die syg.em,jg diri leklok kt tmpt org tu ye..luv u dear ❤..
afaf syg!
39:)owng dia baik,dulu masa sekolah sy tgok dia biasa jer perh skunk meletup kowt.hihihihi.dah berpunya mintak2 la yang ni kekal.xsaba nak makn nasi minyak dia .hihihi.ANAK sulung tp garang kowt nagn adik2 .hihi.sy suka tgok dia bila dia berkaroke semngat sngat.hihihihi.rajin bt keje xkira la keje rumah ker study ker memng dia rajin.skunk ni dia duk jauh nun di seberang .harap2 sya dpt jumpa dia lagi tahun depan
maiyah syg!.
0039 - 1st time tgk dia ni.. x igt la 1st impression cane tp tau2 je dah same rumah. dia sgt caring. jiwa yg penuh dgn kasih syg. (wekkk) haha lepastu dia ni la yg paling hot skali. xde dah yg hot mlainkan die.. lepastu ape yg die ckp sume betul. die la yg paling btul skali. xde dah yg betul melainkan die... hahah ;pp thank u 0039 sbb sabar dgn diriku ini. ailebyu lahhh :D
kinah syg!
okie.tu je yang i suruh org komen pasal i^^suke sgt2.hehhe. 
tq dear..
haa....malam ni rasa lagi gedik2 nak pose sorang2.
kn dalam wishlist ada nk photoshoot kn.tp ni kire photoshoot untuk gedik2 je.
amek bhgian muka je.sbb outfit baju ttow kn.^^ada touchup2 ckit2.
pakai concealer,foundation,mascara,eyeliner(kasi smooky effect),blusher,lip ice^^
xkesahla if ada org ckp.huh.xcun pun.perasan lbey.kepuasan diri je.hehe^^
yes!nampak my peg shape tooth;p
bila ngn kamera xnmpak sgt makeup.uh!kena tebal lg agaknye.hehe.nmpak lense je^^

 
ignore my pooh!hehe
   
  kredit to kinah and iba.luv u lah!suke layan2 i ni kan.
dah!tu je pic yg i letak.yang laen2 biarla jadi pekasam dlm my lappy ni.^^
jom layan video kt bwh!touching la.
ms kaka suruh dengar,then i layan je.sbb mmg suka jiwang2 ni.haha
sweet!
thanx luv^^kaka
 
k la...done!habes untuk entry kali ni.
tata blog!

4 comments:

Anonymous said...

comel anis paka gnie dr nis paka serkup itam cm yuna tu.hik2

-husna

akhyaranis said...

yeke?ngee^^

Haa Fakihah said...

haha kakwa! gano nak maen game tu? x paham laaa.

*kwa fotogenik sgt la. tak sbr tggu kwa balik nk heret kwa g potoshoot. jgn isau free ye! nti kha ejas utk kwa. :)

akhyaranis said...

yey!nk phtoshoot:)