✿klik untuk kaya✿

Wednesday, January 26, 2011

♥karaoke party♥

assalamualaikum....
dear blog...

karaoke party?

 

 Meh anis merepek merapu pasal pa dia karaoke party ni.
KARAOKE PARTY ni satu game.
bila korang dengar pasal karaoke...alamak..xboleh la.suara xsodap la.korang ingat suara mcm datok CT jeke boleh nyanyi?hehe.
#dun worry#
if suara macam katak or watelse.(like me@_@)
don't mind tapi beware dengan kawasan sekeliling anda.Janganla pulak mengganggu jiran-jiran yang nk study ke ada baby kecik ke atok nenek yang ada sakit jantung ke.
bimbang takot kena heart attack bila dgr suare hangpa sekalian.
*joke*
yang penting suara kena sampai tone.haha
then korang ada dapat markah.
bukan markah je,selain tu korang boleh add kawan2 yang laen(bagi sape yang ada account)
boleh challenge kawan plak.
siap boleh record lg.haha
then dapat tengokla markah kawan2.sape yang paling mantap.
btw,lagu omputih je k.bagi orang mcm anis yang dok jenis melayan lagu ROCK KAPAK ni mmg xboleh nak jadi super singer kat karaoke party ni.
HAMPEH!
p/s:  anis mmg selalu di tangga yang paling bawah if challenge dengan kinah,ja,paah n iba.

ada sape berani nak layan?klik link kt bawah ok^^


if sape2 stress ke hape kan...rasa cm geli anak tekak nk menyanyi ke,jomla join da club.^^
jangan malu jangan segan add akhyaranis from malaysia bukan from nepal.

introduced by:sakeynah+paah27
have fun bebeh!

BYE!

3 comments:

God's own Blogger said...

its looking hard to breath

cikgu mata coklat said...

wa, gano mg dk sano?
mitok2 ok2 jah..semo ore risa ko mg..
em,nt g mlawat blog aku ea, ak ad tag mg.
http://www.blogger.com/post-edit.g?blogID=3467618351937154692&postID=976923180973090556

cikgu mata coklat said...

eh2, slh link td
http://abbeydawnz.blogspot.com/2011/02/25-random-facts-about-me-myself-and-i.html